Webwinkel
  • Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Eerbetoon aan The Rolling Stones in Het Concertgebouw
‘Brown Sugar’, ‘Wild Horses’ en ‘Dead Flowers’. Deze beroemde nummers hebben één ding gemeen. Ze zijn van The Rolling Stones en verschenen in 1971 op het legendarische album ‘Sticky Fingers’. Het was het eerste album ooit dat de Britse rockband in eigen beheer uitgaf. Bijna vijftig jaar later heeft de muziek nog niets aan kracht verloren. Dat bewijst het concert ‘Legendary Albums – The Rolling Stones’ Sticky Fingers’ dat op zondag 2 februari te zien is in Het Concertgebouw in Amsterdam. Een grote live rockband met Nederlandse top muzikanten speelt het album integraal – samen met andere hits van de groep - en brengt daarmee een wervelend eerbetoon aan The Rolling Stones.

Een onvergetelijke avond Stones
‘Sticky Fingers’ is niet zomaar een album. Tijdens de lancering werd direct duidelijk dat de nummers die erop staan een creatief hoogtepunt vormen uit de koker van leadzanger Mick Jagger en zijn band. De songs die op het album verschenen – denk aan ‘Sway’, ‘Bitch’, ‘I Got The Blues’ en ‘Moonlight Mile’ – zijn anno 2019 nog steeds springlevend. Toch was het niet alleen de muziek die opzien baarde toen ‘Sticky Fingers’ uitkwam. Dat geldt ook voor het bijzondere beeld dat gebruikt is voor de cover en dat bestaat uit de ritssluiting van een spijkerbroek. Dit provocerende beeld is verzonnen en ontworpen door Andy Warhol en John Pasche. Tijdens het ‘Sticky Fingers’ concert in Amsterdam worden de songs van dit klassieke album afgewisseld met achtergrondverhalen. Natuurlijk komen ook de grootste hits van andere albums voorbij. Het concert is daarmee een onvergetelijke avond Stones satisfaction voor elke fan en dat bovendien in de unieke ambiance van Het Concertgebouw.

Met toppers uit de Nederlandse muziekwereld
Het mag duidelijk zijn dat niet elke muzikant de kwaliteiten heeft om het repertoire van The Rolling Stones overtuigend, geloofwaardig en met verve voor het voetlicht te brengen. Daarom is voor deze voorstelling een beroep gedaan op toppers uit de Nederlandse muziekwereld. Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas nemen, samen met de LA Liveband, het materiaal vocaal en muzikaal voor hun rekening. Daarmee is de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Alle songs van ‘Sticky Fingers’ worden samen met een reeks andere mega hits van The Rolling Stones uitgevoerd op een manier die zijn weerga niet kent. Het is daarmee een onmisbaar concert voor elke Stones liefhebber en slechts één avond in Het Concertgebouw te zien.

MAAK NU JOUW KEUZE VOOR TICKETS VOOR TOPSEATS, RANG 1 OF RANG 2 MET €10,- VOORDEEL!

;

Praktische informatie

Sticky Fingers

Datum en locatie 
Zondag 2 februari 2020 om 20.15 uur
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
Bekijk hier de routebeschrijving

Maak een keuze uit:
Topseats (rang 1+): €64.-
Rang 1: €54,-
Rang 2: €44.-

Vanaf