• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Gratis welkomst- drankje Vanaf €29,15
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als ‘Absolute Beginners’, ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘This is not America’.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,85 transactiekosten per bestelling.

David Bowie’s bejubelde meesterwerk
Lazarus, het bejubelde meesterwerk van David Bowie, kun je nu eindelijk beleven in Amsterdam! Na de première in het DeLaMar Theater was het direct duidelijk: dit is dé theatergebeurtenis van het jaar, anders dan alles wat je ooit zag. Aangrijpend, rauw en vol visuele vondsten. De Volkskrant kopte: “Beter dan het origineel uit New York”. Tot eind maart alleen te zien in het DeLaMar Theater Amsterdam. Boek nu en mis het niet!

Geregisseerd door Ivo van Hove
Bowie creëerde zijn laatste meesterstuk samen met de internationaal gevierde en bekroonde theatermaker Ivo van Hove. Van Hove, directeur en regisseur bij Internationaal Theater Amsterdam, maakte over de hele wereld prijswinnende voorstellingen met topacteurs als Jude Law en Bryan Cranston. Lazarus is jouw kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

Alter ego
In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst met Bowie-hits als ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘This is not America’. Dragan Bakema vertolkt de rol van Thomas Newton en Noortje Herlaar speelt zijn assistent Elly. De briljante cast bestaat verder uit o.a. Pieter Embrechts, Thomas Cammaert, Holly Mae Brood, Shary-An Nivillac, Juliana Zijlstra en Jorrit Ruijs.  

“Beter dan het origineel uit New York” - Volkskrant

“Iets dat je nooit zag en je je voor altijd zal blijven herinneren” - Parool

“Gaat dat zien” - Metro

;

Praktische informatie

Locatie

DeLaMar Theater
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

 

Cast

Noortje Herlaar (Elly)
Pieter Embrechts (Valentine)
Juliana Zijlstra (Girl)
Jorrit Ruijs (Zach)
Dragan Bakema (Newton)
Holly Mae Brood (Maemi)
Thomas Cammaert (Michael)
Esmee Dekker (Teenage girl one)
Renée de Gruijl (Teenage girl two)
Shary-An Nivillac (Teenage Girl three)
Jeroen C. Molenaar (Ben)

 

Foto credits: Jan Versweyveld.

Gratis welkomst- drankje
Vanaf
€29,
15