• Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Vanaf €18,75
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Producent Theater van de Klucht brengt na het succes van ‘Medisch Centrum Best’ dit seizoen opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment. ‘Heel Holland Lacht’, staat garant voor een avond onbezonnen lachen!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

''Wie een bakwedstrijd verwacht, vindt de hond in de pot'' 
Niet alles is koek en ei. Een bezoek aan de patisserie is nog nooit zo leuk geweest! Een koekje van eigen deeg? Of wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend? Niets is wat het lijkt…

Producent Theater van de Klucht brengt na het succes van ‘Medisch Centrum Best’ dit seizoen opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment. De rollen in ‘Heel Holland Lacht’ worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen. Naast acteur is Arijan van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Heel Holland Bakt’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een bakwedstrijd verwacht, vindt de hond in de pot…. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken!

Heel Holland Lacht
Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer. Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige Eddy om het draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten?

‘Heel Holland Lacht’, voor een avond onbezonnen lachen. Bestel nu jouw tickets!

;

Praktische informatie

Heel Holland Lacht

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.

Cast
Arijan van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee

Genre
Klucht

Leeftijd
Vanaf 16 jaar

Duur
100 minuten, met pauze