Webwinkel
  • Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Amsterdam Canal Cruise

Vanaf €6,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Geniet van een dagje Amsterdam en ontdek onze hoofdstad vanaf het water! Vaar langs unieke grachtenpanden, het Anne Frank Huis en de Magere Brug. Gedurende de vaart kun je luisteren naar een audiotour over de rijke geschiedenis van de stad. Gekochte tickets zijn geldig t/m 1 november 2020.

Goed nieuws! Je kunt vanaf nu een tijdstip reserveren. Zo kunnen we er toch op uit en gaan we samen veilig om met de coronacrisis.

Bestel nu!
Reserveren van een datum en dagdeel is verplicht. Gekochte tickets zijn geldig t/m 1 november 2020.

Ontdek Amsterdam vanaf het water

Amsterdam is op zijn mooist vanaf het water. Stap daarom aan boord bij een van onze rondvaartboten en geniet van het uitzicht. De unieke grachtenpanden, de magere brug en het Anne Frank huis; we varen er allemaal langs tijdens onze klassieke rondvaart. Gedurende de vaart kun je luisteren naar een audiotour over de geschiedenis van deze grachten. Achter ieder grachtenpand zit wel een bijzonder verhaal. Wil je op een relaxte manier de stad zien en ondertussen iets leren over de geschiedenis van de hoofdstad? Stap dan aan boord, leun achterover en geniet!

De rondvaart duurt 60 min en je kunt opstappen bij Stromma Bridge Centraal Station of Damrak, afhankelijk van openingstijden en beschikbaarheid.

Hoe werkt het?

- Bestel je tickets via de groene bestelbutton op de webshop.
- Kies een datum en dagdeel.
- Rond het bestelproces in de shop af. 
- Je ontvangt een bevestiging van je reservering direct in je mailbox.
- De uiteindelijke tickets ontvang je van Stromma. Met deze tickets kun je aan boord. Gekochte tickets zijn geldig t/m 1 november 2020.
Klik hier voor de actuele coronamaatregelen.

;
Vanaf
€6,
00

Goed nieuws! Je kunt vanaf nu een tijdstip reserveren. Zo kunnen we er toch op uit en gaan we samen veilig om met de coronacrisis.

Bestel nu!