• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Naar alle aanbiedingen

Chantals Pyjama Party

inclusief sloffen €39,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Chantal nodigt je uit voor de allergrootste Pyjama Party van Nederland! Exclusief bij ons zijn er tickets voor de 2e ring op zaterdag 16 november verkrijgbaar voor €39,95 inclusief limited edition sloffen.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €3,60 transactiekosten per bestelling.

De grootste pyjama party van Nederland!
Na jarenlang slapen bij bekend Nederland is het tijd om de rollen om te draaien. Chantal nodigt je uit voor de allergrootste Pyjama Party van Nederland op 16 november!

Chantals Pyjama Party is een live event vol spectaculaire optredens, bijzondere gasten en verrassingen. De gasten worden ontvangen op een gigantisch bed midden in de Ziggo Dome. Zo komen bijvoorbeeld Lil' Kleine, Glennis Grace, Maan, Famke Louise en Tony Junior. Maar ook komen illusionist Victor Mids, Wibi Soerjadi en Corry Konings langs om de grootste pyjama party van Nederland te vieren.

Samen met co-host Tijl Beckand zorgt Chantal ervoor dat het een groot feest wordt. Verwacht het onverwachte...

Zoals je gewend van Chantals tv-programma zal er weinig geslapen worden, dus zorg dat je goed uitgerust bent! 

Exclusief bij ons zijn er tickets voor de 2e ring op zaterdag 16 november verkrijgbaar voor €39,95 inclusief limited edition sloffen.

;

Praktische informatie

Locatie

Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam

Bekijk hier de routebeschrijving

 

Datum

16 november - 20:00

 

 

inclusief sloffen
€39,
95