• Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Central Park Festival

€42,35
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Het Central Park Festival in Utrecht is terug en vindt plaats op 23 mei 2020! Dit jaar staan onder andere Kensington, Kraantje Pappie, Chef'Special en DI-RECT op het podium en zijn er uiteraard tal van foodtrucks aanwezig voor de grootste picknick van Utrecht.
De getoonde prijzen zijn incl. €2,85 servicekosten per ticket.

Grootste picknick festival
Het Central Park Festival komt in 2020 voor de vierde keer terug op Grasweide Strijkviertel in Utrecht. Ook dit jaar belooft een waar feest te worden met als eerste namen Kensington, Chef'Special, De Staat, DI-RECT en Kraantje Pappie. Kensington is Nederlands succesvolste rockband van het moment. Half november lanceerden ze hun nieuwste album Time. Twee keer eerder waren ze op het festival te zien en met veel nieuwe muziek op zak belooft het een thuiswedstrijd te worden voor de Utrechtse rockers. Voor Chef’Special stond 2019 in het teken van hun Europese tour en het schrijven van nieuwe muziek. In 2020 zijn ze weer te zien op de Nederlandse podia mét een nieuw album. Ook De Staat, Nielson, DI-RECT en Kraantje Pappie zijn al bevestigd.

Muziekliefhebbers én fijnproevers verzamelen zich op zaterdag 23 mei 2020 voor de grootste picknick van Utrecht. Een gevarieerde programmering verdeeld over meerdere podia en tientallen mobiele keukens bieden de bezoekers de mogelijkheid elk hun eigen, unieke festivalroute uit te stippelen.

;

Praktische informatie

Central Park Festival

Locatie
Grasweide Strijkviertel
3545 NL Utrecht
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
12.00 - 23.00 uur

€42,
35